Just nu är hela världen upp och ner på grund av Corona pandemin, Covid-19. Dom flesta av oss har nog aldrig varit med om något liknande, och ingen tycks veta när det vänder. En sak är säker dock: ingen av oss vill bli sjuk, så vi behöver vara rädda om varandra. Myndigheterna rekommenderar alla att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom.
Vi på Harris Fönsterputs följer den rekommendationen. Vi kommer aldrig att komma hem till dig om vi inte känner oss 100% friska.
Svenskarna tycks vara ett tufft folk. Hittills har vi inte mött många som inte vågat släppa in oss, men vi har full förståelse för dom som väljer att vänta med fönsterputsen. Så om du bokat tid för puts, tveka inte att avboka om du känner dig orolig för smitta. Det är bara att återkomma längre fram när allt lugnat sig.
Munskydd hjälper inte mot att bli smittad – däremot hjälper det mot smittspridning till omgivningen. Låt oss veta om du vill att vi bär munskydd när vi kommer hem till dig… då gör vi det.
Tills Covid-19 krisen är över – håll dig frisk!