FÖNSTERPUTSARE I HELSINGBORG

Fönsterputsare Lars Harris - Harris FönsterputsVILL DU SE BRA UT!
Då har du hittat rätt! Vi på Harris Fönsterputs har mer än 30 års erfarenhet av fönsterputstjänster av alla slag och är därmed proffs på att hjälpa företag och privatpersoner att se bra ut genom fönstren.
Harris Fönsterputs startades i Göteborg 1986 av Lars Peter Harris och har varit verksamt sedan dess. Vi är verksamma främst i Helsingborg med omnejd men åker naturligtvis gärna längre vid behov. Vi har fortfarande många kunder i Göteborgstrakten och så vill vi att det förblir.
FAMILJEFÖRETAG
Vi är ett litet familjeföretag bestående av två personer – Lars Peter som är fönsterputsare samt Elisabeth som sköter det ekonomiska.
PERSONLIG SERVICE
Det har många fördelar att anlita ett litet familjeföretag. Personlig service och bra kontakt mellan oss och dig som kund är bara ett par fördelar, anpassningsförmåga och snabba resultat ett par andra. Framför allt garranterar vi ett strålande resultat.
TRYGGHET
Du kan alltså tryggt vända dig till oss när du behöver rena fönster. Det har många nöjda kunder gjort genom åren, och vi ser fram emot att samarbeta även med dig och ditt företag!

Välkommen att kontakta oss snarast!